På svenska In English

STORY

Antoinette Dresses startades 2012 av Irene Englund. Jag är utbildad skräddare och klänningsömmerska. Har arbetat många år i modebranchen som sömmerska, tillverkat brudklänningar, arbetat i modebutiker och varit dekoratör. Jag har ett stort intresse av mode, stil, färg och form. Sydde min första klänning när jag var 8 år. Min målsättning är att skapa kvalitet i sidenklänningar och modeller som är tidlösa och går att bära i många år. 

Ni kanske undrar varför butiken heter som den gör, Antoinette är mitt mellan-namn.

Jag har själv tyckt det varit svårt att finna en klänning som passar både i modell, längd och färg. Jag är övertygad om att alla kan bära en klänning, bara det är rätt modell, snitt, längd och färg. (Som ska passa till dina ögon, hår och hudton.) Vi har sidenklänningar för kvinnor i alla åldrar. Du som är ute efter kvalitet och en lyxig känsla till ett bra pris. Och vill kunna välja färg på din sidenklänning utifrån vad du passar i. Då har du kommit till rätt ställe. Du kan även beställa en annan längd på klänningen, t.ex. om du vill ha en festligare långklänning. Fyll i dina önskningar i kontaktformuläret.

Vi designar och syr (i Sverige) kvinnliga klassiska sidenklänningar och chanelinspirerade jackor i välskräddade modeller i mycket hög kvalitet äkta siden och tweed som finns i mängder av färger för att du ska hitta de som smickrar dig. Klänningar att ha hela dagen. T.ex. på jobbet med en kavaj "välklädd business" eller till middagen och festen, lägg bara till ett par klackar o smycken så blir det lite mer uppklätt för kvällen.


     

  |  
  |  
  |